CIUPERCI Stridii grind 50gr

Referinta: OG004

20,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ciuperca pleurotus este originară din Asia de Sud-Est. Este o ciupercă special aromată. Aparține de cele trei ciuperci cultivate în cea mai mare cantitate in lume atît în Asia cît și în Europa.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ciuperca pleurotus este originară din Asia de Sud-Est. Este o ciupercă special aromată. Aparține de cele trei ciuperci cultivate în cea mai mare cantitate in lume atît în Asia cît și în Europa.

Mâncărurile cu ciuperci pleurotus sunt foarte delicioase și  nutritive. Are un gust similar cu ciupercile, dar mai ușordigerabil, iar conținutul lor de proteine ​​este mai asemănător cu structura proteinelor animale. Ciupercile pleurotus au un conținut scăzut de colesterol și grăsimi, deci poate fi utilizat în diete ținut de persoanele cu hipertensiune arterială, persoane diabetici, sau pur și simplu cine vrea să slăbească.

Ingrediente benefice ale ciupercilor de stridii: Ciupercile de stridii sunt bogate în proteine ​​și antioxidanți, în plus față de vitamina B: consumul de 10 dkg de ciuperci proaspete satisface 40% din necesarul zilnic al unui adult de vitamina B2 și niacină, 25% din necesarul de acid folic, 23% din necesarul de acid pantotenic și 17-20% din necesarul de vitamina B1.

Pe baza acestui fapt, conținutul de vitamina B1 și acid folic al ciupercilor de stridii este semnificativ mai mare decât cel al ciupercilor. Ergosterolul este ridicat, care este transformat în vitamina D2, ergocalciferol, prin lumina UV. Este o sursă naturală de beta-glucan care poate contribui la buna funcționare a sistemului imunitar. De asemenea, conține acizi grași Omega 6. Conținutul său ridicat de fibre are un efect benefic asupra sistemului digestiv, poate reduce șansele de a dezvolta cancer de colon.

Pentru ce boli și tratamente merită să utilizați ciupercile de stridii ?

Au fost făcute mai multe studii clinice, în principal datorită proprietăților sale de scădere a colesterolului. În medicina tradițională, este utilizat pentru a trata infecții, diabet, hiperlipidemie (niveluri ridicate de trigliceride) și cancer. Cercetările și studiile examinează proprietățile sale antitumorale, imunomodulatoare, antifungice, de reducere a grăsimilor și hipoglicemiante.

Toate acestea se datorează componentelor sale speciale, cum ar fi polizaharide, lecitine, peptide. Cercetătorii japonezi au redus cu succes rata de creștere a unor tumori cu extract apos de ciuperci de stridii. Efectele de scădere a colesterolului ale ciupercilor de stridii uscate folosite ca hrană au fost arătate în experimentele pe animale. În Republica Cehă, un extract împotriva colesterolului ridicat din sânge a fost produs din corpul fructului ciupercii. Cercetătorii ruși au fabricat un antibiotic numit Pleurotin din ciuperci de stridii.

Consumul său nu este recomandat pacienților cu rinichi din cauza conținutului ridicat de potasiu al ciupercilor de stridii.

În medicina chineză de astăzi, pudra de ciuperci de stridii este utilizată pentru a întări sistemul vascular, pentru a trata rigiditatea și spasmele membrelor. Poate fi eficient și pentru febra fânului și alergiile la praf.

Recomandat pentru aromatizarea supelor și preparatelor din carne!

Producător: Oriens Gomba Kft

Ingrediente: ciuperci de stridii

Natura produsului: condiment

Greutate netă 50 g

Tara de origine: Ungaria

OG004
30 Produse

Fisa tehnica

Forma
Pudra
Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: