Ciuperca BIO Coama Leului macinat- 30 gr

Referinta: GY017

57,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

 Cu ingrediente naturale susține sistemul nervos, poate fi o parte integrantă a unei diete echilibrate!

Produsul nostru este un aliment prietenos cu sănătatea de origine organică, produs din ingrediente 100% maghiare, pentru sănătatea, stilul de viață sănătos și îmbătrânirea sănătoasă!

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

INGREDIENTE NATURALE, IN FORMA NATURALA!

Ambalare: borcan de sticla

Greutate netă: 30 g făină organică de ciuperci măcinate.

Ingrediente: Ciuperci măcinate din agricultura ecologică controlată.

Produsul nostru conține 100% făină organică uscată, uscată la temperatură joasă, fără aditivi.

Valoare nutritivă la 100 g produs: Energie 645 KJ, 155 Kcal; Grăsimi 9,2 g (din care acizi grași saturați 4,9 g); Glucide 3,9 g (din care zaharuri 1,7 g); Proteine ​​14,2 g; Sare <0,1 g. Informațiile furnizate în tabelul nutrițional sunt doar cu titlu informativ și pot varia.

Origine: Făină de ciuperci cultivată și uscată în Ungaria.

Cum să folositi? Faceți o băutură: puneți o jumătate de lingură moka de pudră de ciuperci într-o ceașcă de cafea, apoi aduceți-o la fiert cu apă fiartă (aprox. 0,5-1 dl), lăsați-o să stea, consumați-o după răcire. Merită să consumați acest lucru de cel puțin două ori pe zi. Poate fi aromatizat cu scorțișoară, miere sau turnat cu suc de legume! Se poate consuma si in amestec cu alimente (ex. iaurt, chefir, branza de vaci). 

Ingredientele active din ciupercă nu sunt sensibile la temperaturi ridicate. Mai mult, mediul fierbinte ne ajută organismul în procesul de recuperare.

 Ar trebui să mănânc înainte sau după masă? Practic nu contează. Dacă observați plângeri abdominale sensibile în timp ce consumați ciuperci, consumați masa în timpul sau după masă.

Câtă ciupercă ar trebui să consum? Doza de lingură de cafea aruncată sau cocoșată? Întrucât vorbim despre o substanță naturală, dozarea la cel mai apropiat miligram nu este importantă.

Atenție: nu este recomandat persoanelor alergice la ciuperci sau spori fungici!

Diferitele ciuperci sunt alimente care nu sunt potrivite pentru vindecarea bolilor de la sine, dar pot suplimenta terapia medicală pentru anumite probleme și ne pot ajuta să ducem o viață mai sănătoasă!

Pulberea de ciuperci nu este un medicament, utilizarea sa nu este un substitut pentru terapia medicală, ci o poate completa doar. Consumul acestui aliment nu este un substitut pentru o dietă conștientă de sănătate și un stil de viață sănătos, nici pentru medicamentele și alte tratamente prescrise de medicul dumneavoastră! Contactați medicul dumneavoastră pentru orice întrebări

Ciuperca Coama Leului și sistemul digestiv

Studiile privind tratamentul adjuvant al bolii inflamatorii cronice ale stomacului au fost raportate, de asemenea, că susțin utilitatea sindromului.

Ciuperca Coama Leului și sistemul nervos

Cercetările au arătat, de asemenea, că substanțele din corpul fructifer Coama Leului stimulează sinteza factorului de creștere a nervilor (NGF), care afectează anumite funcții ale creierului și sistemul nervos autonom. NGF joacă un rol cheie în dezvoltarea, funcționarea sănătoasă și regenerarea neuronilor, a sistemului nervos central și periferic.

Iar afectarea nervilor – fie că este cauzată de diabet, alcool sau chimioterapie – este o problemă care face viața multor oameni amară și chiar și o mică îmbunătățire poate fi foarte importantă pentru acești pacienți. După toate probabilitățile, consumul regulat de arici nu le va rezolva complet problema, dar vă poate ajuta să vă îndurați simptomele. Folosind ariciul, putem face mese delicioase care ne păstrează sănătatea.

Coama leului și menopauza

Potrivit unui studiu publicat într-un jurnal internațional, consumul de Ciuperca Coama leului reduce depresia și anxietatea la femei în preajma menopauzei și le îmbunătățește calitatea somnului. Pe baza rezultatelor acestui studiu clinic, ar putea fi util ca femeile aflate în apropierea menopauzei să includă arici în mesele lor zilnic pentru a le face viața de zi cu zi mai zâmbitoare.

GY017
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
30g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: