Ciupercă bio Ciupercă Shiitake (întregi)- 20 gr

Referinta: GY012

28,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ciuperci comestibile delicioase.

Ciupercile shiitake au un gust plăcut și un mic miros care amintește de ceapă și usturoi.

Excelent atât pentru self-catering, cât și pentru condimente.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ingrediente: Ciuperci shiitake uscate din agricultura ecologica controlata.

Ambalare: 20 gr

Utilizare recomandată:Puneti ciupercile uscate în apă călduță timp de 30 de minute. Ciupercile înmuiate pot fi folosite pentru supe, sosuri, împreună cu carne, precum și la abur și prăjite.

Valoare nutritivă la 100 g produs: Energie 540 KJ, 128 Kcal; Grăsimi 2,2 g (din care acizi grași saturați 0,4 g); Carbohidrați 7,1 g (din care zaharuri 5,6 g); Proteine ​​19,9 g; Sare <0,1 g. Informațiile furnizate în tabelul nutrițional sunt doar cu titlu informativ și pot varia.

Ciuperci Shiitake Bio

Ciuperca Bio shiitake este o ciupercă delicioasă care provine din cultura organică 100% maghiară. Produsul este realizat cu tehnologie de producție blândă, uscat la o temperatură scăzută, astfel încât toate componentele ciupercii să rămână intacte în produs. Folosim tehnologie de fabricație realizată manual pentru a ne asigura că produsele noastre mențin o calitate excelentă.

Soiul de ciuperci Shiitake este cunoscut în Asia de Est de aproximativ 2.200 de ani. Chinezii o numesc o ciupercă parfumată din cauza parfumului său puternic, picant, care amintește de usturoi. Și japonezii sunt ciuperci de lemn pentru că de obicei trăiesc pe trunchiuri moarte de copaci. În ultimii 20 de ani, cultivarea sa a devenit din ce în ce mai populară și în Ungaria. Ciupercile Shiitake sunt folosite predominant ca ciuperci proaspete de către cumpărătorii autohtoni și străini, dar sunt din ce în ce mai folosite ca condiment.

Ciupercile trebuie cultivate în cel mai curat mediu posibil, cu cea mai mică poluare a mediului. Acest lucru se datorează faptului că ciupercile, prin rețeaua lor extinsă de miceliu, culeg foarte ușor tot ce pot găsi acolo din sol și apă la locul de creștere. Compușii toxici (de exemplu pesticidele) și metaboliții acestora, precum și metalele grele toxice (de exemplu mercurul, cadmiul, plumbul) pătrund fără obstacole în miceliul ciupercii. Astfel de efecte nu apar sau apar doar minim în condiții de producție ecologică controlată. Producția ecologică de ciuperci trebuie să se desfășoare deasupra solului în condiții geografice ferite de poluare și poluare a mediului, în condiții curate, naturale. Asta pentru ca ciupercile pot absorbi nutrienti sau chiar substante toxice din aer!

Caracteristici de conținut:

Ca și alte ciuperci dintr-o pălărie, are un conținut ridicat de umiditate și un conținut scăzut de calorii. 100 de grame de ciuperci proaspete conțin un total de 42 de calorii. Făina de ciuperci shiitake are un conținut remarcabil datorită tehnologiei blânde de producție și utilizării unei rețete unice.

                                                                                                                             

Continutul sau de proteine ​​(18-20%) este o sursa excelenta de proteine, nu de origine din carne, dar cu o compozitie foarte asemanatoare.

GY012
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
20gr

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: