Ceai Natur Boabe de Ienupăr -100gr

Referinta: NT003

12,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Ceaiul din boabe de ienupăr întărește stomacul și ajută la prevenirea greaței. Reduce formarea de gaze, are un efect calmant asupra intestinelor.
Deoarece ceaiul de ienupăr este capabil să dizolve nisipul și grăsimea din vezică și rinichi, poate fi folosit și pentru a trata pietrele la rinichi și urinare. Curăță și dezinfectează tractul urinar, crește excreția urinară, este potrivit pentru tratarea tractului urinar și a bolilor fungice cu transmitere sexuală.
Ajută la golirea mucusului care s-a acumulat în pieptrrală În caz de pneumonie și bronșită, se recomandă decoct puternic de ienupăr.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Ceai de ienupăr
înmuiați  boabe de ienupar proaspete timp de 5 minute în apă fierbinte, și apoi îndulciți poțiunea primită cu o lingură de miere.
 Ceai de ienupăr pentru nisip la rinichi: 5-7 boabe de ienupar la 1 litru de apă și apoi gătiți timp de 10 minute pe o flacără mică. Ridicați treptat suma consumată în 2 săptămâni de la 2 litri pe zi la 5 litri și apoi reduceți-o treptat timp de 2 săptămâni, astfel încât rinichiul să-și restabilească funcționarea normală.
   
Contraindicație:

Consumul pentru sarcină și boala inflamatorie de rinichi este interzisă! Efectul de contracție musculară al cartofului său poate provoca avort spontan. Consumul excesiv poate duce la insuficiență renală! Oamenii seniori sunt recomandați să o introducă pentru că poate provoca crăpături de păr! Atunci când se utilizează o utilizare asemănătoare cura, trebuie acordată atenție cantității adecvate de fluid și înlocuirea mineralelor, deoarece lipsa acestora poate duce la spasme puternice.

NT003
5 Produse

Fisa tehnica

Forma
Ceai
Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: