Amestec de ceai pentru ficat- 20 filtre

Referinta: MT002

25,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Propunere de pregătire Se fierbe 1 filtru de ceai cu 2 dl apa clocotita, apoi se acopera si se lasa sa stea 5-10 minute. Poate fi îndulcit și consumat cu jumătate de oră înainte de mesele principale. Se recomandă 3x2 dl pe zi.

Ambalare 20x1g

Ingrediente Conținutul 1 filtru: 0,21 g lăstar de flori de măcriș medicinal (Melilotus officinalis (L.) Pall.; herba), 0,16 g lăstar de flori de șoc (Achillea millefolium L.; herba), 0,11 g lăstar de sunătoare ( Cnicus benedictus L., herba), 0,11 g frunză și floare de tărtăcuță amară (Origanum vulgare L.; herba), 0,11 g, lăstar înflorit de sunătoare (Hypericum perforatum L.; herba), 0,11 g frunză de mentă (Mentha x pipeline alnus Mill.; cortex) în formă tocată.

Depozitare A se pastra la maxim 25 ºC.

Tip: filtru.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Înainte de a începe să utilizați acest produs nemedicinal, citiți cu atenție următorul prospect, deoarece conține informații importante pentru dumneavoastră! Utilizați întotdeauna acest medicament, care nu este un medicament, exact așa cum este descris în prospectul cu informații pentru pacient sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul!

Păstrați prospectul cu informații pentru pacient, pentru că este posibil să aveți nevoie de informațiile din el mai târziu! Dacă prezentați orice reacții adverse, informați medicul sau farmacistul. Acest lucru se aplică și oricăror posibile reacții adverse care nu sunt enumerate în prospectul de informații pentru pacient. Asigurați-vă că vă informați medicul dacă simptomele dumneavoastră nu se îmbunătățesc sau se agravează! Proprietate, efect: Este un medicament care nu se califică drept medicament, al cărui efect este dovedit de experiențele de medicină populară. Prin consumul amestecului de ceai se pot reduce plângerile cauzate de activitatea ficatului încordat.

Care este ingredientul său activ? Conținutul 1 filtru: 0,21 g lăstar de flori de măcriș medicinal (Melilotus officinalis (L.) Pall.; herba), 0,16 g lăstar de flori de șoc (Achillea millefolium L.; herba), 0,11 g lăstar de sunătoare ( Cnicus benedictus L., herba), 0,11 g frunză și floare de tărtăcuță amară (Origanum vulgare L.; herba), 0,11 g, lăstar înflorit de sunătoare (Hypericum perforatum L.; herba), 0,11 g frunză de mentă (Mentha x pipeline alnus Mill.; cortex) în formă tocată.

Ce mai conține amestecul de ceai? Amestecul de ceai nu conține arome, coloranți sau conservanți.

Când se recomandă utilizarea amestecului de ceai? Se recomandă protejarea ficatului împovărat de deteriorarea mediului și de obiceiurile alimentare nesănătoase. Poate fi folosit eficient in faza de vindecare dupa hepatita, poate fi folosit singur sau ca adjuvant la medicatie. Prin consumul amestecului de ceai pot fi reduse plângerile cauzate de încordarea funcției hepatice. Când nu este recomandat să consumi amestecul de ceai? În caz de hipersensibilitate individuală (alergie) la componentele amestecului de ceai, dureri abdominale de origine necunoscută, inflamație acută a intestinelor (boala Crohn, colită ulceroasă), stricturi intestinale, obstrucție intestinală, pierderi de lichide. Pentru copii sub 12 ani Ce trebuie să știți înainte de a consuma amestecul de ceai? Trebuie să cunoașteți originea problemelor cu care vă confruntați. Dacă nu sunteți sigur de cauza simptomelor dumneavoastră, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră sau farmacistului cu plângerile dumneavoastră. Copiii pot consuma amestecul de ceai? Testele privind utilizarea în siguranță a produsului nu au fost efectuate la copii, deci nu poate fi consumat sub vârsta de 12 ani.

Amestecul de ceai poate fi consumat împreună cu medicamente? Datorită conținutului de sunătoare, consumul amestecului de ceai nu este recomandat în același timp cu următoarele medicamente, deoarece le poate modifica efectul: INDINAVIR, medicamente anti-HIV și antiepileptice, anticoagulante de tip cumarinic. (de exemplu, Syncumar), contraceptive orale, digoxină, cilosporină (de exemplu, Sandimmun) și preparate care conțin teofilină. Persoanele care iau glicozide cardiace și medicamente antiaritmice ar trebui să discute despre consumul amestecului de ceai cu medicul lor.

Ce să faci dacă ești însărcinată, alăptezi sau vrei să ai un copil? Ingredientele active ale produsului pot trece prin fluxul sanguin la făt sau secretat bebelusului cu laptele matern, consumul acestuia nu este deci recomandat in aceste situatii de viata. Dacă doriți să aveți copii, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza amestecul de ceai. Consumul amestecului de ceai are efect asupra conducerii vehiculelor și activităților operatorului de mașini? Datele relevante nu sunt cunoscute. Cum și în ce doză se recomandă consumul amestecului de ceai? Se fierbe 1 filtru de ceai cu 2 dl apa clocotita, apoi se acopera si se lasa sa stea 5-10 minute. Poate fi îndulcit și consumat cu jumătate de oră înainte de mesele principale. Se recomandă 3x2 dl pe zi.

Care sunt posibilele efecte secundare ale consumului de amestec de ceai? În caz de sensibilitate individuală la ingrediente, pot apărea simptome ale sistemului digestiv (plângeri gastrointestinale spasmodice) și reacții alergice ale pielii. Frecvența simptomelor este necunoscută. Utilizarea pe termen lung, fără prescripție medicală, poate duce la disfuncție cardiacă și renală și slăbiciune musculară. Dacă prezentați orice reacții adverse, informați medicul sau farmacistul. Acest lucru se aplică și oricăror posibile reacții adverse care nu sunt enumerate în prospect. La ce altceva ar trebui să fii conștient atunci când consumi amestecul de ceai? Ar trebui să aveți grijă la utilizarea ceaiului pentru o perioadă mai lungă de timp, deoarece în timpul consumului mai mult decât este prescris, depunerile de colorant pe mucoasa intestinală și dilatația intestinală pot apărea rar (în timpul experimentelor pe animale). Băile de soare și utilizarea solarului trebuie evitate în timp ce bei ceaiul. Cât timp poate fi consumat amestecul de ceai? Utilizați ca cură timp de 4 săptămâni dupa care trebuie luata o pauza de 2-3 luni. (Dacă este necesar, în timpul pauzei trebuie utilizat un alt produs care nu conține antranoizi.)

Cum trebuie depozitat produsul? A se pastra la maxim 25 ºC. Pentru a vă proteja împotriva umezelii, păstrați amestecul de ceai ambalat în punga de filtru într-o cutie bine sigilată. Cum arată amestecul de ceai și ce conține ambalajul?

Descriere: amestec de plante medicinale maro, granulat, oarecum dur la atingere. Mirosul său este de obicei picant, cu un ușor miros de mentol. Număr de înregistrare: OGYI-751/1999 Ambalare: 1 g amestec de ceai într-un sac de filtru/cutie/celofan Unitate de ambalare: 20 (20 x 1 g) filtre Producător/ Deținătorul autorizației de introducere pe piață: Mecsek-Drog Kft. 7720 Pécsvárad, Erzsébeti út 18.

MECSEK
MT002
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
20GR

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: