Adamo Ceai de ramură cu flori de păducel -50gr

Referinta: AD002

7,00 lei
rating Nu exista inca recenzii
Livrare in 2-3 zile lucratoare

Deși ceaiurile din plante medicinale nu sunt un panaceu, pot fi suplimente foarte bune pentru tratarea anumitor boli și pot atenua nenumărate plângeri cu ajutorul lor.

Fructul de păducel este un sedativ ușor care îmbunătățește procesele metabolice și alimentarea cu sânge a mușchiului inimii.

Cantitate
In stoc

  Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat.

 

Livrare rapidă in toata țara.

Descrierea produsului

Ceaiurile din plante și ierburi au fost folosite de omenire de mult timp pentru a vindeca diferite boli. Era un lucru firesc pentru cei vechi că, dacă aveau probleme de sănătate, ei numeau puterea și efectul vindecabil al ierburilor să ajute. Ei puteau chiar să-și vindece animalele bolnave cu ajutorul ierburilor. Astăzi, tot mai mulți oameni apelează la ierburi pentru o problemă de sănătate

Medicina modernă a dovedit și efectele benefice ale acestor substanțe naturale. În funcție de conținutul de ingredient activ, aceste ceaiuri pot fi folosite pentru răceli, boli cardiovasculare, dezinfectante ale tractului urinar, diuretice sau tulburări gastro-intestinale.

Putem bea din ierburi de dragul plăcerii, sau în loc de ceai negru sau cafea doar pentru plăcerea de a bea ceai, dar nu exagera, bea doar una sau două căni de ceai pe zi din aceste plante numai dacă un specialist recomandă ea ca leac.
Ceai pentru tratamentul problemelor cardiace  la persoane vârstnice; Poate fi folosit pentru ameliorarea aritmiilor ușoare, care nu necesita tratament medicamentos.

ADAMO FITT
AD002
10 Produse

Fisa tehnica

Cantitate neta
50g

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: